Vállalati és személyes hatékonyság növelése

Vállalatfejlesztési tanácsadás és problémamegoldás vezetőknek.

Segítünk felfegyverezni Önt, hogy pontos programokat fogalmazzon meg az irodájában, végrehajtsa azokat és tovább haladjon célja elérése felé, hogy a tervek és célok valósággá váljanak!

Személyes hatékonyságnövelő tréningek, vezetőknek, alkalmazottaknak.

A tréningek mindegyike, egy teljes napos tréning. Ez nem egy átlagos tréning, hanem inkább gyakorlati tréning, ahol a nap végén mindenki úgy áll fel, hogy használható megoldásokat sajátított el és értett meg.

Az egész nagyon interaktív és az Ön cégének problémájára szabjuk. A cégen belül azonnal érezhető lesz a változás!

Ügyfeleink visszajelzéseiből

Rendbetették a vállalkozásom pénzügyeit rekordidő alatt, hiánytalanul! Ennél többet nem is kívánhattam volna, maximálisan elégedett vagyok.

Tóth Diána

Táplálkozási tanácsadó

Több ismerősöm is jó szívvel ajánlotta Zoltánt, mert csodát tett a vállalkozásukkal. Én is vállalkozó vagyok, és ráfért már egy kis optimalizálás a cégemre. Remek az együttműködésünk, érzem a fejlődést és felfelé szárnyal a cégem!

Bihari Károly

Egyéni vállalkozó

Eljön az idő az ember életében, amikor el kell ismernie, hogy szakértői segítségre szorul cége továbbfejlesztésében. Mindenképpen érdemes a New Dimension Solutions-höz fordulni, ha úgy érzed, nincsen maximalizálva a bevételed! Közel 200%-os növekedést értem el, fél év alatt!

Kortyis Ádám

Étteremtulajdonos

Igen, szeretnék egyedi konzultációs lehetőséget!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 20 426-2694

vagy írjon nekünk az alábbi űrlapon keresztül!