Mint a New Dimension Solutions cégcsoport vezetője, hozzám tartozik a szakmai felügyelet, és adott esetben egyedi konzultációt is nyújtok, előzetes egyeztetést követően.

Szolgáltatásainkkal elősegítjük, hogy ügyfeleink:

  • jobb feltételekkel tudjanak szolgáltatni a megrendelőik felé,
  • kihasználják az adózás törvényes lehetőségeit,
  • kevesebbe kerüljenek a bérek,
  • a forrásokat meg tudják szerezni,
  • jobban, nagyobb mértékben tudjanak fejleszteni, és
  • mindezek által versenyelőnyhöz juthassanak.

Ezalatt a kilenc év alatt kiszélesedtek és letisztultak a szolgáltatásaink, és megtaláltam a legjobb szakembereket, akikkel együtt dolgozom.

Bereczky Zoltán

Külső szakértői támogatás a szervezetfejlesztésben

Mit tud Önnek nyújtani az NDS?

Egy személyes konzultációval és állapotfelméréssel indítunk, ahol az ügyvezető van jelen. Célirányos kérdéseket teszünk fel, amivel le tudjuk szűrni mi az, amiben pontosan segíteni fogunk.

Külső szakértői támogatás a szervezetfejlesztésben

Mit tud Önnek nyújtani az NDS?

Egy személyes konzultációval és állapotfelméréssel indítunk, ahol az ügyvezető van jelen. Célirányos kérdéseket teszünk fel, amivel le tudjuk szűrni mi az, amiben pontosan segíteni fogunk.

Előnyeink

Széleskörűen tudunk megoldásokat adni a céges és az ügyvezetői problémákra, feladatokra, projektekre.

Optimalizáljuk a cég működését oly módon, hogy összességében és működési területenként is készítünk elemzéseket.

Figyelemmel kísérjük a szükségszerűen bekövetkező változásokat és konkrét helyzetekre dolgozunk ki megvalósítható projecteket.

Az adott cég sajátosságait helyezzük előtérbe a programok kidolgozása során.

Együttműködésünk alatt prioritásként kezeljük az egyedi igényeket.

Kapcsolati tőkénkkel is hozzájárulunk üzleti partnereink még nagyobb sikeréhez.

Vállalkozása pénzügyeit tekintve is új dimenziókat nyitunk!

A New Dimension Solutions Kft. szolgáltatási palettája azokhoz szól, akik szeretik a pénzt, az időt és a stresszmentes életet.

A hazai kis- és középvállalkozások rákfenéje, hogy sokszor a túlélésért dolgozva pusztán a meglévő erőforrásokat felhasználva végzik a tevékenységüket, így nem tesznek mást, mint vegetálnak.

Cégünk olyan pénzügyi megoldásokat dolgoz ki és visz végig az ötlettől a megvalósításig, amelyekkel újabb üzleti dimenziókat nyit meg partnerei számára. Melyek ezek pontosan?

A rendelkezésre álló erőforrások célirányos újrastruktúrálása együtt jár a költségek optimalizálásával. Specialitásunk a megfelelő humánerőforrás-gazdálkodás és a béreket érintő kiadások újragondolása, optimalizálása; mindez létszámleépítés és bércsökkentés nélkül!

A vállalkozás pénzügyi helyzetének stabilizálásával javítjuk a hitelképességet, és alkalmassá tesszük a céget a pályázatokban történő részvételre, ezáltal megteremtjük a többletforrásszerzés lehetőségét.

A fentiek természetes velejárója a hatékonyabb működés, mely magával hozza a versenyképesség javulását is, mindez együtt pedig hosszútávú növekedési pályára tudja állítani a vállalkozást.

Működőképes, szakszerű és jogszerű megoldásokat kínálunk.

Az általunk ajánlott pénzügyi eljárások nem okoznak álmatlan éjszakákat, viszont garantált és kalkulálható eredménnyel járnak. Mi pedig az első lépéstől az utolsóig ott vagyunk, és mindvégig segítünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

+36 20 426-2694